ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέο site της ΠΕΡΚΟ

Νέα ιστοσελίδα Β2Β ανέπτυξε η ΠΕΡΚΟ ΑΕ, με σκοπό να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της που δραστηριοποιούνται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ανταλλακτικών, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών.

Η πληροφόρηση για την διαθεσιμότητα υπολοίπου, των νέων παραλαβών και προσφορών γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να αντλήσουν πληροφορίες για τις εφαρμογές των ειδών από την ιστοσελίδα μας αλλά και από τον ιστοχώρο του κατασκεαστή του προιόντος με την χρήση link εάν το επιθυμούν.

Με ιδιαίτερη προσοχή σχεδιάστηκε η online παραγγελία, είτε μέσα από απλή περιήγηση του site και προσθήκη στο καλάθι, είτε μέσα από τις νέες παραλαβές και τις διαθέσιμες προσφορές. Σε κάθε περίπτωση, με την επιβεβαίωση και αποστολή της παραγγελίας ο χρήστης λαμβάνει αντίγραφο της στο email του και μπορεί πλέον να παρακαλουθεί την εξέλιξή της μέχρι την παραλαβή των προιόντων.

Η χρήση των υπηρεσιών του νέου site προυποθέτει την είσοδο με κωδικό και password, αλλά και την σύνδεση του υπολογιστή του χρήστη που πραγματοποιεί online παραγγελίες στο site, με την εφαρμογή (perkosecure) που εξασφαλίζει την ταυτοποίηση του χρήστη με την ιστοσελίδα.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ενταχθεί η επιχείρησή σας στους χρήστες της online παραγγελιοληψίας της ιστοσελίδας μας.